KALIBRÁLÁS
Cégünk akkreditált kalibráló laboratórium státusszal rendelkezik, így különböző típusú mérlegek kalibrálását tudjuk vállalni, amelyről tanúsítványaként akkreditált kalibrálási bizonyítványt állítunk ki.
A mérőeszközök szabványos vizsgálati eljárásai a metrológiai hagyományokra, a jól bevált műszaki gyakorlatra és nemzetközileg széles körben elismert tapasztalatokra támaszkodnak.
Ezen méréstechnikai vizsgálatok alapgondolata az, hogy a mérőeszközök használat közben tapasztalható (előfordulható, megengedhető) hibáját valamilyen egyezményes korláttal jellemezzék, amely korlátot hibahatárnak nevezünk.
A hibahatárok nagyságának megfelelően a mérőeszközöket legtöbbször pontossági osztályokba sorolják, és ezzel az osztályjellel jellemzik az eszköz metrológiai alaptulajdonságát.
Az eszközök hosszútávú állapotmegőrzése érdekében ajánljuk kalibrálás szolgáltatsunk kiegésztéseként igénybe venni a karbatartást is.
MÉRLEGLABOR KFT.
A Mérleglabor Kft. laboratoriumi, ipari méréstechnikai termékeket, automata mérlegeket és fémdetektorokat forgalmazó cég.
Az eladások mellett szolgáltatóként is jelen vagyunk a piacon 1997 óta, mérlegek kalibrálását, és karbantartását végezzük az ország teljes területén.
1998 óta akkreditált kalibráló laboratóriumot működtetünk.
A Minebea Intec termékeinek egyedüli magyarországi forgalmazói vagyunk.
Mérlegekkel és mérőeszközökkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!
KAPCSOLAT
Székhely: H-2096 Üröm, Fő u. 469/10 hrsz.
Telephely: H-2096 Üröm, Fő u. 469/10 hrsz.
Postacím: H-2096 Üröm, PF.: 52.
Telefon: +3626 550 057
+3630 9708 950
Fax: +3626 350 053
Ügyfélfogadási idő:
Hétfőtől péntekig 9:00-14:00-ig
E-mail címek
Központ info@merleglabor.hu
Megrendelés rendeles@merleglabor.hu
MÉRLEGLABOR KFT © All Rights Reserved